kisah pekerja lepas

dan kesehariannya

Tresno

I love that you know me (..dan cukup berusaha mengerti betapa aku penyendiri & individualist)
I love your facial expression (..when you are relax & happy.. not when you are angry & pissed)
I love the way you say my name (since most of the time we use ‘gue’, ‘lu’, & cuy).
I love the way you want to tell things.
I love your smile.
I love the way your eyes light up when you laugh.
I love that we do not have the same sense of humor.
I love that we we are on the same wavelength.
I love your friendly flirting.
I love our conversations (..yg menegangkan maupun yg menenangkan).
I love that you care, even if it is not the kind of care I want (dulu motoran dari Cimahpar malem-malem juga lu ga peduliii).
I love that you rarely awkward around me (except when you say ‘gombalan sekali setahun’).
I love how you smell and how it lingers on my clothes (thanks to Boss, though I still prefer Bvlgari).
I love your hugs and how they are warm & safe.
I love how you are such a geek sometimes.
I love that our hands fit together perfectly.
I love that you are concerned about me.
I love the way you make me do that cliche sighed (of course with my mysterious smile to be added).
I love you how you make me burst into fits of laughter after everything you say (bahkan ketika hal itu gak lucu buat gw cuy..liat lu ketawa aja bikin gw geli sambil dalam hati mikir koq bisa sih begini aja ketawa ngaklak)
I love how you trust me
I love that we are best friend (since 2009 I believe)
I love that I can trust you
I love that you are close by
I love that I was able to know you (& mengajarkanku sesuatu, first impression yang buruk bisa diperbaiki dengan pembicaraan ngalor ngidul yang mendalam di kemudian hari..)

PS: tulisan ini bukan murni hasil karya penulis melainkan diambil dari http://www.justbesplendid.tumblr.com
Tresno sendiri artinya CINTA dalam bahasa Jawa.

One comment on “Tresno

  1. Pingback: Merayakan 4 tahun | kisah guru

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Information

This entry was posted on 20/01/2011 by in cuapcuap and tagged , , .

Ranah Rana

Body Talk workshop. Further info please contact @drhrani :* So why some vets offer HUMAN birth control injection to cats? well many reasons I can't mention in social media of course. duuuhhh.

Is it safe? apakah aman? seminggu sekali saya selalu terima whatsapp org yang panik tanya apakah bisa steril kucingny pyometra segera. Begitu dari lubang vagina keluar cairan putih nanah, kejaran waktu dimulai antara : mendapatkan dokter hewan yang siap untuk tindakan operasi dan DANA. Kl pecah? ya RIP. sederhana. 
Lanjutkan suntik KB nya! lanjutkan sayang. Nangis2nya nanti ke dokter hewan yang suntikin ya. bukan ke saya.

#Repost @rumahsteril with @repostapp
・・・
Bulatan putih ini nanah yang kl sampai pecah berbahaya untuk kucingnya. 
Selain karena suntik KB, pyometra bisa terjadi karena beberapa sebab lainnya. #infosteril The main problem among Indonesian cat lovers: they can't afford neuter / spay fee. Even when they ask how much is it cost in Rumah Steril (±US$ 30), they still complaining the price is expensive. 
So what happen next? some vets in Indonesia offer human birth control injection. it is cheap with consequences. Pyometra for example. 
I do not mind. Feel free to keep doing it. not my cats anyway.

#Repost @rumahsteril with @repostapp
・・・
Belajar Yuk!
Ovarium yang sehat ada di kiri.
Ovarium yang tengah ada kista (bening jd memang susah keliatan sih).
Ovarium yang kanan penuh nanah. LANJUTKAN SUNTIK KB NYA. lanjutkannn.... #infosteril I don't know about other country, but in Indonesia, it is cheaper to bring your cat in food container like this instead of pet cargo. We call it 'rio basket' because you can find RIO sticker on it.

It can be found in pet shop or grocery store like this :) utk yang baru pakai instagram, begini cara mencari info steril. Masukkan tanda pagar (#) lalu kata kunci 'infosteril' seperti contoh di samping.

Kamu bisa menemukan banyak informasi steril di berbagai kota. Ada yang rutin seperti Steril Yuk di Bekasi, Steril di Jogja, Surabaya dan kami sendiri Rumah Steril di Depok.

Kalau sebuah kota tidak bisa rutin steril, maklumilah. Ingat:
1. dokter hewan tidak sebanyak rumah makan padang di kota kamu

2. tidak semua dokter hewan setuju dengan steril murah.

Kicauan

Perpustakaan

Page Rank

Follow kisah pekerja lepas on WordPress.com

Profil Pekerjaan

%d bloggers like this: